codehaus


[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

[openstack-community] Octavia :; Unable to create load balancer


Hey Fabian,

Can you please elaborate more about keystone settings, where in need to make changes etc.. I am new to openstack finding it difficult to resolve kind of atuck
________________________________
From: Fabian Zimmermann <dev.faz at gmail.com>
Sent: Friday, July 31, 2020 1:22 AM
To: Monika Samal <monika.samal at outlook.com>
Cc: Michael Johnson <johnsomor at gmail.com>; Amy Marrich <amy at demarco.com>; openstack-discuss <openstack-discuss at lists.openstack.org>; community at lists.openstack.org <community at lists.openstack.org>
Subject: Re: [openstack-community] Octavia :; Unable to create load balancer

Hi,

check your keystone auth settings.

If i remember correctly there are two different sections to which require valid keystone settings.

 Fabian

Monika Samal <monika.samal at outlook.com<mailto:monika.samal at outlook.com>> schrieb am Do., 30. Juli 2020, 21:43:
Hello Michael and Amy,

As suggested I checked and found below error on Octavia-api logs, but not sure how to resolve and proceed further with this.

[cid:a29109eb-08ac-4f9a-92d4-2befba2cc90e]

Regards,
Moni
________________________________
From: Michael Johnson <johnsomor at gmail.com<mailto:johnsomor at gmail.com>>
Sent: Thursday, July 30, 2020 9:41 PM
To: Amy Marrich <amy at demarco.com<mailto:amy at demarco.com>>
Cc: Monika Samal <monika.samal at outlook.com<mailto:monika.samal at outlook.com>>; openstack-discuss <openstack-discuss at lists.openstack.org<mailto:openstack-discuss at lists.openstack.org>>; community at lists.openstack.org<mailto:community at lists.openstack.org> <community at lists.openstack.org<mailto:community at lists.openstack.org>>
Subject: Re: [openstack-community] Octavia :; Unable to create load balancer

Thank you for forwarding this Amy.

Hi Moni,

Can you check the Octavia API process log and the horizon log files to
see what is causing the "Internal Server Error"?

This sounds like a configuration file problem as Amy mentioned. There
should be log messages in one of those two locations that will point
to the problem.

Michael

On Thu, Jul 30, 2020 at 6:10 AM Amy Marrich <amy at demarco.com<mailto:amy at demarco.com>> wrote:
>
> Adding the discuss list where you might get more help, but also double check your config file for any extra spaces or typos.
>
> Thanks,
>
> Amy (spotz)
>
> On Thu, Jul 30, 2020 at 6:30 AM Monika Samal <monika.samal at outlook.com<mailto:monika.samal at outlook.com>> wrote:
>>
>> Hello All,
>>
>> I have been following https://docs.openstack.org/kolla-ansible/latest/reference/networking/octavia.html to deploy Octavia. I was successful in deployin Octavia but when I go to horizon dashboard and create loadbalancer am getting error "9876/v2.0/lbaas/loadbalancers, Internal Server Error". I have checked worker log at /var/log/kola-ansible/Octavia-worker.log and found oslo messaging was refusing connection I fixed it but still getting same error. Kindly help
>>
>> Regards,
>> Moni
>> _______________________________________________
>> Community mailing list
>> Community at lists.openstack.org<mailto:Community at lists.openstack.org>
>> http://lists.openstack.org/cgi-bin/mailman/listinfo/community
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.openstack.org/pipermail/openstack-discuss/attachments/20200730/00b71694/attachment-0001.html>