codehaus


[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

[openstack-community] Octavia :; Unable to create load balancer


++ In addition to my previous mail I also checked keystone.log, below is the Screenshot

[cid:04102590-befc-41c8-bae1-76e9e787749a]
________________________________
From: Monika Samal <monika.samal at outlook.com>
Sent: Friday, July 31, 2020 1:04 AM
To: Michael Johnson <johnsomor at gmail.com>; Amy Marrich <amy at demarco.com>
Cc: openstack-discuss <openstack-discuss at lists.openstack.org>; community at lists.openstack.org <community at lists.openstack.org>
Subject: Re: [openstack-community] Octavia :; Unable to create load balancer

Hello Michael and Amy,

As suggested I checked and found below error on Octavia-api logs, but not sure how to resolve and proceed further with this.

[cid:a29109eb-08ac-4f9a-92d4-2befba2cc90e]

Regards,
Moni
________________________________
From: Michael Johnson <johnsomor at gmail.com>
Sent: Thursday, July 30, 2020 9:41 PM
To: Amy Marrich <amy at demarco.com>
Cc: Monika Samal <monika.samal at outlook.com>; openstack-discuss <openstack-discuss at lists.openstack.org>; community at lists.openstack.org <community at lists.openstack.org>
Subject: Re: [openstack-community] Octavia :; Unable to create load balancer

Thank you for forwarding this Amy.

Hi Moni,

Can you check the Octavia API process log and the horizon log files to
see what is causing the "Internal Server Error"?

This sounds like a configuration file problem as Amy mentioned. There
should be log messages in one of those two locations that will point
to the problem.

Michael

On Thu, Jul 30, 2020 at 6:10 AM Amy Marrich <amy at demarco.com> wrote:
>
> Adding the discuss list where you might get more help, but also double check your config file for any extra spaces or typos.
>
> Thanks,
>
> Amy (spotz)
>
> On Thu, Jul 30, 2020 at 6:30 AM Monika Samal <monika.samal at outlook.com> wrote:
>>
>> Hello All,
>>
>> I have been following https://docs.openstack.org/kolla-ansible/latest/reference/networking/octavia.html to deploy Octavia. I was successful in deployin Octavia but when I go to horizon dashboard and create loadbalancer am getting error "9876/v2.0/lbaas/loadbalancers, Internal Server Error". I have checked worker log at /var/log/kola-ansible/Octavia-worker.log and found oslo messaging was refusing connection I fixed it but still getting same error. Kindly help
>>
>> Regards,
>> Moni
>> _______________________________________________
>> Community mailing list
>> Community at lists.openstack.org
>> http://lists.openstack.org/cgi-bin/mailman/listinfo/community
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.openstack.org/pipermail/openstack-discuss/attachments/20200730/b31808d1/attachment-0001.html>
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: image.png
Type: image/png
Size: 64201 bytes
Desc: image.png
URL: <http://lists.openstack.org/pipermail/openstack-discuss/attachments/20200730/b31808d1/attachment-0002.png>
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: image.png
Type: image/png
Size: 30116 bytes
Desc: image.png
URL: <http://lists.openstack.org/pipermail/openstack-discuss/attachments/20200730/b31808d1/attachment-0003.png>