codehaus


[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

[openstack-community] Octavia :; Unable to create load balancer


service_auth
keystone_authtoken

if i read the docs correctly. Maybe you can just paste your config
(remove/change passwords) to paste.openstack.org and post the link?

 Fabian

Fabian Zimmermann <dev.faz at gmail.com> schrieb am Do., 30. Juli 2020, 21:52:

> Hi,
>
> check your keystone auth settings.
>
> If i remember correctly there are two different sections to which require
> valid keystone settings.
>
>  Fabian
>
> Monika Samal <monika.samal at outlook.com> schrieb am Do., 30. Juli 2020,
> 21:43:
>
>> Hello Michael and Amy,
>>
>> As suggested I checked and found below error on Octavia-api logs, but not
>> sure how to resolve and proceed further with this.
>>
>>
>> Regards,
>> Moni
>> ------------------------------
>> *From:* Michael Johnson <johnsomor at gmail.com>
>> *Sent:* Thursday, July 30, 2020 9:41 PM
>> *To:* Amy Marrich <amy at demarco.com>
>> *Cc:* Monika Samal <monika.samal at outlook.com>; openstack-discuss <
>> openstack-discuss at lists.openstack.org>; community at lists.openstack.org <
>> community at lists.openstack.org>
>> *Subject:* Re: [openstack-community] Octavia :; Unable to create load
>> balancer
>>
>> Thank you for forwarding this Amy.
>>
>> Hi Moni,
>>
>> Can you check the Octavia API process log and the horizon log files to
>> see what is causing the "Internal Server Error"?
>>
>> This sounds like a configuration file problem as Amy mentioned. There
>> should be log messages in one of those two locations that will point
>> to the problem.
>>
>> Michael
>>
>> On Thu, Jul 30, 2020 at 6:10 AM Amy Marrich <amy at demarco.com> wrote:
>> >
>> > Adding the discuss list where you might get more help, but also double
>> check your config file for any extra spaces or typos.
>> >
>> > Thanks,
>> >
>> > Amy (spotz)
>> >
>> > On Thu, Jul 30, 2020 at 6:30 AM Monika Samal <monika.samal at outlook.com>
>> wrote:
>> >>
>> >> Hello All,
>> >>
>> >> I have been following
>> https://docs.openstack.org/kolla-ansible/latest/reference/networking/octavia.html
>> to deploy Octavia. I was successful in deployin Octavia but when I go to
>> horizon dashboard and create loadbalancer am getting error
>> "9876/v2.0/lbaas/loadbalancers, Internal Server Error". I have checked
>> worker log at /var/log/kola-ansible/Octavia-worker.log and found oslo
>> messaging was refusing connection I fixed it but still getting same error.
>> Kindly help
>> >>
>> >> Regards,
>> >> Moni
>> >> _______________________________________________
>> >> Community mailing list
>> >> Community at lists.openstack.org
>> >> http://lists.openstack.org/cgi-bin/mailman/listinfo/community
>>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.openstack.org/pipermail/openstack-discuss/attachments/20200730/25d5b9e3/attachment.html>