codehaus


[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

[openstack-dev][kuryr] Unable to create pod


Hi Maysa,My API load balancer is Active




kublet log with error : http://paste.openstack.org/show/785793/
Regards,
Veera. 

    On Monday, 4 November, 2019, 04:57:33 pm IST, Maysa De Macedo Souza <mdemaced at redhat.com> wrote:  
 
 Hi VeeraReddy,
You checked if Octavia is enabled on your system. In order to check if the API load balancer is active, you should check the field provisioning_status on the output of the following command:
"openstack loadbalancer list | grep 10.0.0.129"
According to your last logs I would imagine the API is down. If that is the case, you would need to manually recreate the lbaas or retrigger the installation.

Best,Maysa.

On Mon, Nov 4, 2019 at 12:09 PM VeeraReddy <veeraready at yahoo.co.in> wrote:

Hi Maysa,
stack at user-OptiPlex-7050:~$ openstack service show octavia+-------------+----------------------------------+| Field       | Value                            |+-------------+----------------------------------+| description | Octavia Load Balancing Service   || enabled     | True                             || id          | 7ddcb424fdad4281aad3652dbbb1ca42 || name        | octavia                          || type        | load-balancer                    |+-------------+----------------------------------+



Regards,
Veera. 

    On Monday, 4 November, 2019, 03:51:41 pm IST, Maysa De Macedo Souza <mdemaced at redhat.com> wrote:  
 
 Hi VeeraReddy,
Could you check if the API load balancer is ACTIVE? 

Best,Maysa.

On Mon, Nov 4, 2019 at 10:49 AM VeeraReddy <veeraready at yahoo.co.in> wrote:

HI ,I am getting errors in "kuryr-daemon"http://paste.openstack.org/show/785762/

And kuryr-cni daemon is terminating
Regards,
Veera. 

    On Monday, 4 November, 2019, 02:10:45 pm IST, Luis Tomas Bolivar <ltomasbo at redhat.com> wrote:  
 
 Seems like your kuryr-cni is not able to reach the k8s API (10.0.0.129)
On Mon, Nov 4, 2019 at 9:26 AM VeeraReddy <veeraready at yahoo.co.in> wrote:

HI,Pod is not creating .
Status of pod is always "ContainerCreating"

I installed openstack & kubernetes using below linkhttps://docs.openstack.org/kuryr-kubernetes/latest/installation/devstack/basic.html


devstack at kuryr-daemon.service log :http://paste.openstack.org/show/785758/
Regards,
Veera.


-- 
LUIS TOMÃ?S BOLÃ?VAR
Senior Software Engineer
Red Hat
Madrid, Spain
ltomasbo at redhat.com   
 
  
  
  
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.openstack.org/pipermail/openstack-discuss/attachments/20191105/ccac74bb/attachment-0001.html>
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: 1572937258877blob.jpg
Type: image/png
Size: 14244 bytes
Desc: not available
URL: <http://lists.openstack.org/pipermail/openstack-discuss/attachments/20191105/ccac74bb/attachment-0001.png>
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: 1572855537758blob.jpg
Type: image/jpeg
Size: 17533 bytes
Desc: not available
URL: <http://lists.openstack.org/pipermail/openstack-discuss/attachments/20191105/ccac74bb/attachment-0001.jpg>