codehaus


[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

[openstack-dev][kuryr] Error in creating LB


Hi Michal,Thanks for your help , deployment was successful. Problem is with libvirt .Libvirt is already installed in host machine with 1 vm up and running , i destroyed vm and uninstall libvirt , problem solved, this issue was identified from nova logs. 
Thanks,
Veera. 

    On Friday, 1 November, 2019, 03:19:38 am IST, Michael Johnson <johnsomor at gmail.com> wrote:  
 
 Yeah, this likely means something is wrong with your nova setup.
Either it is too slow to boot a VM or there is some other error.
Try looking for the "amphora" instances in nova (openstack server
list) then do a show on them (openstack server show <id>). There is an
error field from nova that may contain the error.

Michael

On Thu, Oct 31, 2019 at 1:46 AM MichaÅ? Dulko <mdulko at redhat.com> wrote:
>
> On Thu, 2019-10-31 at 08:16 +0000, VeeraReddy wrote:
> > Hi,
> >
> > I am trying to install openstack & Kubernetes using devstack
> >
> > https://docs.openstack.org/kuryr-kubernetes/latest/installation/devstack/basic.html
> >
> >  Error Log            : http://paste.openstack.org/show/785670/
> >  Local.conf          : Paste #785671 | LodgeIt!
>
> This error happens when Octavia is unable to create a load balancer in
> 5 minutes. Seems like your LB is still PENDING_CREATE, so this seems to
> be just unusually slow Octavia. This might happen if e.g. your host has
> no nested virtualization enabled.
>
> Try increasing KURYR_WAIT_TIMEOUT in local.conf. In the gate we use up
> to 20 minutes (value of 1200).
>
> > Regards,
> > Veera.
> >
>
>
>
  
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.openstack.org/pipermail/openstack-discuss/attachments/20191102/77f16cfa/attachment-0001.html>