codehaus


[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

[kolla-ansible] Failed to complete TASK [keystone: Creating the keystone service and enpoint]


Hi Vlad,

I think the message:
"Could not find versioned identity endpoints when attempting to
authenticate. Please check that your auth_url is correct. Internal Server
Error (HTTP 500)â??
is the key here

Can you please raise a bug in launchpad (https://launchpad.net/kolla-ansible)
and attach:
kolla-ansible package version
/etc/kolla/globals.yml
full log from kolla-ansible -vvv deploy

as a starter?

Best regards,
Michal

Å?r., 7 sie 2019 o 10:41 vladimir franciz blando <vladimir.blando at gmail.com>
napisaÅ?(a):

> I was intrigued by the error so I tried redeploying but this time on a
> non-HA deploy (enable_haproxy=no) and it also error'd on that same TASK (
> http://paste.openstack.org/show/755605/ )
>
> - Vlad
>
> á?§
>
> On Wed, Aug 7, 2019 at 3:34 PM vladimir franciz blando <
> vladimir.blando at gmail.com> wrote:
>
>> OS: CentOS 7 on Baremetal nodes (3x controller, 1xcompute, 2 bonded 10G
>> interfaces)
>> Ansible: 2.8.3
>> kolla-ansible: 8.0.0
>>
>> kolla_base_distro: "centos"
>> kolla_install_type: "source"  # I also tried "binary"
>> openstack_release: "stein"
>>
>> I already tried redeploying (fresh OS reinstallation) 3 times already and
>> kolla-ansible deploy always fails on this TASK (
>> http://paste.openstack.org/show/755599/) and won't continue and finish
>> the deployment.  And I think the issue is that the admin_url was not
>> created (http://paste.openstack.org/show/755600/)  but why? Which task
>> failed to not create the admin_url? Kolla-ansible only specified that 1
>> task failed. On keystone logs (http://paste.openstack.org/show/755601/)
>> it says that the admin endpoint was created.  The 3 keystone containers
>> (keystone_fernet, keystone_ssh and keystone) are running without error on
>> their logs though.
>>
>> - Vlad
>>
>>
>> á?§
>>
>

-- 
MichaÅ? Nasiadka
mnasiadka at gmail.com
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.openstack.org/pipermail/openstack-discuss/attachments/20190807/d56ec01d/attachment-0001.html>